Haber

Ekşi Sözlük Açıldı mı? Ekşi Sözlük Erişim Engeli Kaldırıldı mı?

Türkiye’nin en köklü internet şirketlerinden biri olan Ekşi Kelamlık bir süredir gündemde olan platformlar arasında yer alıyor. Ekşi Sözlük’e Bilgi Teknolojileri ve İrtibat Kurumu’nun (BTK) erişimi tepki çekti. Konuyla ilgili yeni gelişme dikkat çekti. Peki, Ekşi Kelamlık açıldı mı? Ekşi Kelamlık erişim çılgınlığı kalktı mı? Ekşi Kelamlık neden kapatıldı?

Ayrıntıları görelim.

Kullanıcı sayısı fazla olan bir site olan Ekşi Kelamlık bir süredir gündemin öne çıkan konularından biri.

Bilgi Teknolojileri ve Bağlantı Kurumu (BTK), 21 Şubat’ta Ekşi Kelamlık platformunda erişim sorunu yaşadı.

Siteye giriş yapamayan kullanıcılar, bahis konusunda araştırma yapmak için arama motorlarına yöneldi.

Ekşi Kelamlık Neden Kapatıldı?

BTK’nın sorgulama sayfasında sadece “eksisozluk.com Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun 21/02/2023 tarih ve 490.05.01.2023.-100029 sayılı kararı ile erişime kapatılmıştır” ibaresi yer almaktadır.

Ekşi Sözler Açıldı mı? Ekşi Söz Erişim Sorunu Kaldırıldı mı?

Ekşi Sözlük’e erişimin engellenmesi ile ilgili olarak Ekşi Teknoloji A.Ş. Ankara 4. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından yapılan itirazların tamamı değerlendirildi. Ekşi Sözlük adlı popüler platforma erişim engeli, Ankara 4. Sulh Ceza Mahkemesi’nin aldığı kararla günler sonra kaldırıldı.

Konuyla ilgili Ekşi Sözlük yöneticisi Başak Purut Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Purut yaptığı açıklamada, “Ekşi Sözlük’e erişimin engellenmesi kararı mahkeme tarafından an itibariyle kaldırılmıştır. Geçmiş olsun!” terimleri kullandı.

mihaliccik-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elvankent Evden Eve Nakliyat
Almak istediğin hizmeti anlat ve teklifleri topla
Başa dön tuşu