Haber

AB Gastronomi Akademisi’nin eğitimlerine Çeşmelilerden yoğun ilgi

Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi Gastronomi Akademisi, Ege Üniversitesi’nin benimsediği “Topluma Katkı” sloganıyla Çeşmeliler için hizmetlerine devam ediyor. Shipley-Altındağ Gastronomi Akademisi’nde “Feyza’nın Mutfağı” sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Kıyı Ege Mutfağı” ve “Temel Barista Eğitimi” gastronomi tutkunlarına ücretsiz olarak verilmeye devam ediyor.

Çeşme Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, “Gastronomi Yüksekokulumuz tarafından verilen ücretsiz eğitimlerin yöre halkı tarafından büyük beğeni görmesi bizleri mutlu etti. Kıyı Ege Mutfağı eğitimi kapsamında kursiyerlere bölgede yetişen farklı otları tanıma ve mutfakta kullanma fırsatı sunuyoruz. Uygulamalı eğitim sınıfımızda bölgenin en güzide pastacılarından Metin Demirdağ’ın lorlu kurabiye yapımı eğitimi büyük ilgi gördü. Akademimizin kuruluşuna destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak’a, bağışçılarımıza ve emeği geçen eğitimcilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Temel Barista eğitimine katılan kursiyerlerden Kaan Aydınoğlu, Gastronomi Akademisi’nde verilen eğitimin son yıllarda bölge halkına verilen en değerli hizmetlerden biri olduğunun altını çizdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elvankent Evden Eve Nakliyat
Almak istediğin hizmeti anlat ve teklifleri topla
Başa dön tuşu